Evelien & Patrick

+5999 670 7870

Tarieven en voorwaarden

Prijzen en voorwaarden

Al onze prijzen zijn worden in Euro's weergegeven.
Door middel van onze Koersconverter kunt u andere valuta berekenen incl. de Curaçaose Gulden.

Als u met een groep een gedeelte of het gehelen resort wilt afhuren, dan hebben wij een GROEPSKORTING voor u in de aanbieding.

Prijzen laag seizoen

  • Zwembad appartement € 89, - p / n 
  • Appartement Zoutpannen € 95, - p / n 
  • Penthouse villa € 145, - p / n                                    

Prijzen Hoog seizoen 

  • Zwembad appartement € 99, ​​- p / n                                     
  • Appartement Zoutpannen € 105, - p / n                                     
  • Penthouse Villa € 165, - p / n                                                           

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 personen, voor elke extra persoon rekenen wij 10 € per nacht extra 

Wilt u toch liever een optie van 5 dagen vast legen? aanvragen kan via de contactknop op de site.

  • Als u een boeking aanvraagt, en deze sluit mooi bij een andere boeking aan krijgt u 50 euro korting op de totaalprijs.
 
Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.
Appartementen max. 5 pers, penthouse max. 7 pers.
Toeslag eindschoonmaak: appartementen 75 euro, penthouse 100 euro.

Borgsom appartementen: 150 Euro, Penthouse 200 Euro, dient bij aankomst voldaan te worden. uw  Elektra vebruik wordt na afloop berekend en verrekend met de borg. ( € 0,40 / KWH)

Toeslagen
In 2009 is door de overheid het besluit genomen om een ​​nieuwe wet te nemen betreffende zgn. logeergastenbelasting. Deze bedraagt ​​7% en komt geheel ten goede aan de stedelijke marketing van Curaçao. De feitelijke ingangsdatum van deze regeling is 1 jan. 2010, per 1 jan. 2016 is door de overheid het besluit genomen om de lozetbelasting te wijzigen in de Omzetbelasting (OB) er is voor de rest niets voor de toerist het percentage blijft 7%.
Alle verhuurders (ook particuliere) van stedelijke accommodatie zijn wettelijk verplicht deze belasting in rekening te brengen. Deze toeslag zal bij de prijs in rekening worden gebracht.
Meer info over de logeerbelasting kunt u vinden op www.ctb.an

Aankomst en vertrek 
Minimum verblijf 5 nachten
aankomstdag vanaf 15.00 uur inchecken, uitchecken 11:00
Verlaat uitchecken in overleg mogelijk
Er is geen vaste aankomstdag.

 

Zie pagina: Beschikbaarheid

 

Plan uw vliegreis per KLM en uw verblijf bij Home Sweet Home Mini-ResortCuracao Home Sweet Home - Boek nu je voordelige reis

 Houdt u van zon, zee, strand en… romantiek? Boek je vliegtickets naar Curaçao en wij zorgen voor een onvergetelijke vakantie bij Home Sweet Home met een aantrekkelijk tarief. Ontdek het relaxste eiland in de Caribische Zee. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, snorkel tussen honderden gekleurde vissen en dineer op het strand bij zonsondergang. In de historische straten van Willemstad vindt u prachtige huizen met vrolijke gevels u kunt er uitstekend winkelen. Curaçao is een plek om van te houden! 

Meer informatie over de laatste vluchten naar Curaçao >>

 

Betalingen
Een eerste aanbetaling dient 5 dagen na optie- aanvraag op onze rekening te staan. U ontvangt dan van ons huurovereenkomst (tevens factuur). De totale huursom dient uiterlijk 6 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven.

boekingen van 1 jaar vooruit kunnen in 3 termijnen voldaan worden

  • 1e aanbetaling van 25% binnen 5 dagen
  • 2e aanbetaling van 25% na 6 maanden
  • 3e aanbetaling van 50%, 6 weken voor aankomst 

Linnengoed
Bed, linnengoed en handoeken zijn aanwezig. Badlakens dient u zelf mee te nemen. of u kunt deze huren bij ons,€2,- per dag.

Baby en Kinderbedjes in
uw appartement van Penthouse kunnen een babybedje en een kinderstoeltje geplaatst worden op aanvraag. kosten 35 euro per verblijf

Wasmachine
Ellk Appartement / Penthouse heeft een eigen wasmachine. U kunt zo gratis wassen.

Gratis WIFI Internet
Home Sweet Home heeft een snelle gratis beveiligde WIFI internet verbinding, ook aan het zwembad. Indien u uw laptop, tablet of smartphone meeneemt kunt u kosteloos gebruik van het internet maken. 

Schoonmaak 
Bij een verblijf van minimaal 10 nachten krijgt u een tussentijdse schoonmaak. bij een korter verblijf een tussentijdse schoonmaak op aanvraag. 

Extra schoonmaak: 60 euro appartementen / 80 euro penthouse

Maatregelen tegen muggen:
Bij HSH hebben we maatregelen genomen om het plaatsen van muggenvallen van in2care en het gratis gebruik van muggenrackets te onthouden, vergeet niet geen smeermiddel mee te nemen.

24/7 Beveiliging Jan Thiel Security.
Home Sweet Home is aangesloten bij Jan Thiel Beveiliging welke 24/7 door de wijk Jan Thiel patrouilleert is. U kunt 24/7 bellen in geval van onraad en binnen een paar minuten staat de beveiliging voor de deur. Echter, u heeft een zorgplicht ten aanzien van uw bezittingen en gebogen daarvoor zelf aansprakelijkheid. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies van schade aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens het verblijf in de vakantiewoning.

Kluisje
Zowel in de Appartementen als in het Penthouse is een kluisje aanwezig voor uw waardevolle spullen.

Auto Huren?
Curaçaoo is zeer geschikt om de auto te verkennen. Wilt u een betaalbare huur auto? laat het ons dan weten, wij zorgen dat de auto op het resort afgeleverd wordt.

Veilig parkeren van uw auto.
U kunt uw auto binnen op het terrein van Home Sweet Home parkeren, de carport kan van binnenuit worden geopend en afgesloten er is voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten. Het parkeren is gratis.

Stroom- en waterverbruik
Stroom en water zijn erg duur op Curaçao. De huurprijs is inclusief gas en water.
Voor de elektriciteit betaald u € 0,40 / KWH. Deze kosten worden verrekend met de borgsom.
De meterstanden worden in uw bijzijn opgenomen bij aankomst en vertrek.

Goedkoop bellen
Om mobiel te bellen kunt u prepaid kaartjes kopen bij de supermarkt, tankstations of een van de vele snackbarretjes. Dit maakt bellen naar Nederland stukken voordeliger dan met uw eigen nl chip. Uiteraard kunt u ook gewoon via de WIFI verbinding gratis bellen. 

Annulering
Bij annulering bent u de volle huursom verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Supermarkt
Er is een Albert Heijn Supermarkt op loopafstand waar u 7 dagen per week boodschappen kunt doen van 08.00 uur tot 21.00 uur, op de Caracasbaaiweg is er Vreugdenhil supermarkt deze is gelieerd aan SPAR en veilig. 

BBQ
BBQ In onze tropische tuin staan ​​meerdere BBQ's ter uwer beschikking.  

Restaurants en “dingen om te doen” op Curacao
Er zijn diverse restaurants in de buurt waaronder Zanzibar (Internationale keuken en heerlijke Pizza), Tinto (Argentijns), Zest Mediteranean Curaçao waar u heerlijk kunt genieten van ontbijt, lunch of diner. Wij hebben zelf een website gemaakt waar wij de meeste (betaalbare) restaurants in de buurt hebben geselecteerd Goedkope (re) Restaurants & Bars en uitgaansgelegenheden in de omgeving Jan Thiel ook andere dingen om te doen op Curacao vind je op deze website bekijk de website eens op het gemak: 

Wandelroutes:
Als u bij Home Sweet Home de heuvel afloopt en naar rechts afslaat loopt u zo het natuurgebied van de Jan Thiel lagune in. Ook leven er veel Flamingo's in de zoutpannen. Een heerlijk gebied, zo om de hoek, om te ontspannen en te genieten van de natuur. Vergeet u niet water mee te nemen het kan erg warm zijn. De vroege morgen en eind van de middag zijn de beste wandeltijden. 

Fitness
Sports & Health Club The Challenge, een modern en professioneel sportcentrum in Jan Thiel met de laatste fitness en cardio-fitness apparaten.
http://www.the-challenge.net/

Windsurfen
Wilt u veilig leren windsurfen? Kom leren windsurfen bij de windsurfschool van Curacao !

Verjaardag of bruiloft
Voor taarten en andere lekkernijen deze kunt u bestellen via:
www.zoetcuracao.com

Valuta spiekbriefje
U kunt met deze handige link de valutakoers van de Euro naar de Curaçaose Gulden berekenen.
valuta.nl