Handige Wetenswaardigheden

Vakantiepark Home Sweet Home Mini Resort al twee keer uitgeroepen met een Zoover Award

 

Home Sweet Home Mini resort is meerdere keren uitgeroepen tot 1 van de beste Vakantieparken van Curaçao. Daarmee behoort HSH tot een van de beste vakantieparken van Curaçao en Caraïbisch Nederland.

HSH Beheerder
De beheerders van Home Sweet Home spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Papiaments. Zij zijn uw directe aanspreekpunt, geven u waardevolle informatie en tips en zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Gratis WIFI Internet 
Home Sweet Home heeft een snelle gratis beveiligde WIFI internet verbinding, ook aan het zwembad. Indien u uw laptop, tablet of smartphone meeneemt kunt u kosteloos gebruik van het internet  maken. 

24/7 Beveiliging Jan Thiel Security
Home Sweet Home is aangesloten bij Jan Thiel Security welke 24/7 door de wijk Jan Thiel patrouille doet, u kunt 24/7 bellen en binnen een paar minuten staat de beveiliging voor de deur.  Jan Thiel Security heeft aan de voorzijde van Home sweet home camera's opgehangen die ze kunnen bekijken vanuit hun controle kamer & auto.

Auto Huren op Curacao
Curaçao is zeer geschikt om met de auto te verkennen. Wij hebben 2 goede en betaalbare autoverhuurbedrijven voor u uitgezocht welke een goede service verlenen, DD Car Rental staat bovenaan hier heeft u geen creditcard nodig en ze leveren de auto voor u op het vliegveld, bij Noordstar halen ze u op van het vliegveld,  de auto's staan ergens anders op het eiland.
1. www.ddcarrental.com/
2. www.noordstarrentacar.com

Veilig parkeren van uw auto.

U kunt uw auto binnen op het terrein van Home Sweet Home parkeren, de carport kan van binnenuit worden geopend en afgesloten  er is voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten

Kluisje 
Zowel in de Appartementen als in het Penthouse is een kluisje aanwezig voor uw waardevolle spullen.

Babybedjes / kinderstoeltjes
In uw appartement of Penthouse kan een babybedje en een kinderstoeltje geplaatst worden op aanvraag, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Goedkoop telefoneren 
Om mobiel te bellen kunt u prepaid kaartje kopen bij de supermarkt, tankstations of een van de vele snackbarretjes. Dit maakt bellen naar Nederland stukken voordeliger dan met uw eigen nl chip. Uiteraard kunt u ook gewoon via de WIFI verbinding gratis bellen. 

Restaurants and “things to do” op Curacao

Er zijn diverse restaurants in de buurt waaronder Zanzibar (Internationale keuken en heerlijke Pizza), Tinto (Argentijns), Zest Mediteranean Curaçao waar u heerlijk kunt genieten van ontbijt, lunch of diner. Wij hebben zelf een website gemaakt waar we de meeste (betaalbare) restaurants in de buurt hebben geselecteerd Goedkope(re) Restaurants & Bars en entertainment in Area Jan Thiel ook andere dingen om te doen op Curacao vind u op deze website bekijk de website eens op het gemak:

www.janthielcuracao.nl 

Supermarkt
Er is een Albert Heijn (van der tweel) Supermarkt op loopafstand waar u 7 dagen per week boodschappen kunt doen van 08.00 uur tot 21.00 uur, op de Caracasbaaiweg is er Vreugdenhil supermarkt deze is gelieerd aan SPAR en goedkoper. 

BBQ 
In onze tropische tuin staan meerdere BBQ’s ter uwer beschikking.

Verjaardag of Bruiloft:

Voor taarten en andere lekkernijen deze kunt u bestellen via:

www.zoetcuracao.com

Wandelroutes:
Als u bij Home Sweet Home de heuvel afloopt en naar rechts afslaat loopt u zo het natuurgebied van de Jan Thiel lagune in. In vergelijking met andere wandelgebieden onderscheidt Jan Thiel zich door de verscheidenheid van zoutpannen en mooie uitzichten vanaf allerlei heuveltjes. Ook leven er veel Flamingo’s in de zoutpannen. Een heerlijk gebied, zo om de hoek, om te ontspannen en te genieten van de natuur. Vergeet u niet water mee te nemen het kan erg warm zijn. De vroege morgen en eind van de middag zijn de beste wandeltijden. 

10% korting als u bij Home Sweet Home verblijft op:

Een onvergetelijke boottrip naar Klein Curacao: www.mermaidboatrips.com

Duikcentrum Curious to Dive: www.curious2dive.com

Golfbaan Old quarry Santa Barbara: www.oldquarrygolfcuracao.com

Vistrips:

Bel Captain Ron : +5999 6640919

www.ronfishtrips.nl

Oppasservice of schoonheidsspecialiste:

Hiervoor kunt u terecht bij de vrouw van 1 van de eigenaars.

Fitness
Sports & Health Club The Challenge, een modern en professioneel sportcentrum in Jan Thiel met de laatste fitness en cardio-fitness apparaten.

http://www.the-challenge.net/

Windsurfing
Wilt u veilig leren windsurfen?  Kom leren windsurfen bij de windsurfschool van Curacao!

www.windsurfingcuracao.com

Watersportactiviteiten:

www.nonamewatersports.com

Maatregelen tegen muggen:
Bij HSH hebben wij de benodigde maatregelen genomen zoals het plaatsen van muggenvallen van in2care en het gratis gebruik van muggenrackets, vergeet u geen smeermiddel mee te nemen.

Valuta spiekbriefje
U kunt met deze handige link de valutakoers van de Euro naar de Curaçaose Gulden berekenen.

www.valuta.nl

 

Home Sweet Home Mini Resort Informatie Foldertje

 

Strand op loopafstand

 

 

dolphin academy curacao

 

 

 

Curious 2 Dive Curaçao
Old Quarry Golfbaan
Rons Fish Trips

 

 

Captain Boots Watersports Curacao