Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 227 berichten geplaatst.
<<< 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 46 >>>
Berichten 66 tot 70.
Marjan
Locatie, appartement, tuin met zwembad allemaal top. Omgeving geweldig. Vrijwel altijd lekker weer gehad. Auto huren is nodig en neemt vooral ook Deet mee. Patrick de eigenaar staat altijd direct voor je klaar.
Heb niet psych negatiefs te melden.
8 Mei 2016 - Rilland
M Harbers
De Penthouse is zeker een plek waar we weer terug willen komen! Prachtig uitzicht over het Spaanse Water, de zee, Jan Thiel en direct gelegen aan het natuurgebied de Zoutpannen. Alles was zeer netjes en luxe. De bedden op de slaapkamers zijn erg goed; ruim en comfortabel. Het is een plek waar je echt tot rust komt en zeer kindvriendelijk.
7 Mei 2016 - Dalfsen
Marieke van Wijk
Een week verbleven we in het prachtige Penthouse van Home Sweet Home.Het is wat hoger op de heuvel gelegen en daardoor heeft het een briljant uitzicht op het Spaanse Water en de Jan Thiel baai.

Er zijn op curaÁao maar weinig accommodaties waar je zoveel waar voor je geld krijgt. Het Penthouse is van alle gemakken en luxe voorzien en is erg schoon. In de mooie, groene tuin ligt tevens een goed zwembad. De eigenaars zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en kennen alle plekjes op het eiland. En hoewel het er heerlijk rustig is, zijn de strandbars en restaurants toch maar tien minuutjes lopen. We waren er met z'n tweeŽn, maar volgend jaar hopen we terug te komen met onze dochter.
5 Mei 2016 - Valkenswaard
Peter & Wilma
Wij verbleven in het Penthouse van Home Sweet Home en hebben iedere dag genoten van het prachtige zicht. Weinig locaties beschikken over een 270 graden zicht over de zee, het Spaanse Water en de zoutpannen van Jan Thiel. Ook erg aangenaam was dat we de airco's vrijwel niet nodig hebben gehad doordat de wind ongehinderd door het huis heen waait.

Het strand, verschillende restaurants (onze favoriet was Zanzibar) en een uitgestrekt natuurgebied zijn op korte afstand van het resort gelegen. Iedere ochtend hebben wij een lekkere wandeling gemaakt door de zoutpannen.

Wat ons verder ook positief heeft verrast was de afwezigheid van muggen, vorig jaar verbleven we ook op Curacao en toen hadden we er echt veel meer last van.

@Patrick en Jacco: nog bedankt voor de persoonlijke benadering en wij komen zeker nog eens langs!
4 Mei 2016 - waddinxveen
Linda Ross and Austin Peckham |
We had the immense pleasure of visiting Curacao from April 3 to 17, 2016. We stayed in the Penthouse unit and were very happy with everything.

The unit features an automatic dishwasher and a washing machine which made the holiday living much easier. Patrick was a very responsive and attentive host during our stay. We enjoyed the resort and the ambience of living amongst other guests of varying nationalities. The view from the Penthouse is unparalleled with a 360 degree perspective of the surrounding landscape. Jan Thiel was an attractive area and nicely situated about 20 minutes outside Willemstad by car. We would definitely recommend "Home Sweet Home" to any of our friends and hope to return in the future.

If you are visiting Curacao, make sure to rent a car so that you can visit the many pristine beaches on the island.
3 Mei 2016 - Victoria, British Columbia - Canada

<<< 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 46 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :