Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 227 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 46 >>>
Berichten 46 tot 50.
Fam: Pijlman en ouders
Wij zijn 3 weken in appartement 3 geweest . We hadden genoeg ruimte met ons vieren . We hebben zeker genoten . Van de vogels en hagedissen en het uitzicht. En dan de twee leguanen die er zaten . SUPER. En we hebben zeker ook genoten van het zwembad die er bij was , wat zeker nodig was op het warme eiland .
Patrick en Jacco bedankt .
5 December 2016
Leontine
In september hebben wij dit mini resort bezocht met onze dreumes. Ideaal! Alles is direct voorhanden, inclusief een wasmachine. Patrick en Jacco stonden direct paraat als we iets vroegen. Oprechte gastheren. Het uitzicht vanaf ons appartement (nr 3) was echt prachtig! Heerlijk daarvan te genieten vanuit de hangmat of ligstoel. En dan hebben we het nog niet eens over alle prachtige vogeltjes die we konden spotten vanaf onze riante veranda. Barbecueën was hier ook echt een feestje. De ligging is ook ideaal voor uitstapjes, zelfs als je naar westpunt wilt.
Supermarkten en strand zijn vlakbij. Een huurauto is wel praktisch.
Het enige dat wij af en toe gemist hebben is een vaatwasmachine maar de vele kolibries in het keukenraam (!) tijdens het afwassen maakten dat zeker goed.
4 December 2016 - Berkel & Rodenrijs
Fam vd Brink
Wij hebben een superverblijf gehad op mini resort Home Sweet Home. Wij zaten in appartement 4 met een prachtig uitzicht over het natuurpark en waar je verrast wordt door prachtig gekleurde vogels en hagedissen.
Het appartement is van alle gemakken voorzien. Heeft een ruime keuken en een heerlijke ruime veranda waar we geen last hebben gehad van muggen omdat de eigenaren hier iets tegen hadden neergezet. De slaapkamers waren voorzien van splinternieuwe airco's
Het zwembad en de tuin zijn mooi en worden goed onderhouden.
De eigenaren waren erg gastvrij en proberen je in alles te helpen.
Het resort ligt in een nette buurt, dichtbij strand, restaurants, supermarkt en natuur. Om meer van het eiland te kunnen zien heb je wel een auto nodig. Kortom een aanrader voor iedereen.
Patrick en Jacco bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was een heerlijke vakantie!

Groet Fam. vd Brink
3 December 2016 - nl
Miranda Hoveling
Home sweet home doet zijn naam eer aan!
What you see is what you get.
Wat een prachtige plek in curaçao om je vakantie te vieren. Met dank aan Patrick & Jacco
1 December 2016 - November 2016 Nederhorst den Berg
hennie en dicky zwartbroek |
We zijn hier in oktober 2016 geweest. We zaten in het penthouse. Super gewoon. Alles was aanwezig en er waren geen problemen. Zal als we de volgende keer weer naar Curacao zeker hier weer (proberen) te verblijven.
Aanrader.
31 Oktober 2016 - Enschede Nederland

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 46 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :