Gastenboek

Bericht toevoegen : Home Sweet Home : Zoeken
Er zijn 227 berichten geplaatst.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 46 >>>
Berichten 26 tot 30.
Rob Sistermans
Mijn dochters en ik zijn van 5 oktober 2017 tot en met 15 oktober 2017 in HSH geweest in appartement 4. Goed appartement met twee slaapkamers met Airco en een grote veranda met een prachtig uitzicht over een natuurgebied met aan het einde van de dag zicht op een prachtige zons ondergang.
Het appartement heeft ook een ruime kamer welke direct aansluit op de veranda, ook zit er een keuken in zodat je je eigen maaltijden kunt bereiden. Het meeste maak je gebruik van de meer dan ruime veranda waarop een grote tafel met stoelen staat en een heerlijke hangmat.
We zijn geweldig opgevangen door Mireya en Patrick, ziek vertrokken vanuit Nederland en in Curacao opgehaald en opgevangen door Mireya, ze had de koelkast gevuld en voor de eerste dag voor ons eten gemaakt. (fijn als je familie bent). De meiden konden direct het heerlijke zwembad bij het resort gaan testen. Het resort ligt op een prachtige plek maar een auto is wel handig als je het eiland wilt verkennen. Auto had Patrick voor ons beschikbaar en stond vanaf dag 1 klaar. We hebben ons dus prima geamuseerd in en vanuit HSH wat door ons als zeer prettig is ervaren. Ik ga zeker terugkomen in dit resort, alleen dan wil ik voor minimaal drie weken gaan want 10 dagen met een lange vlucht heen en terug is toch wat kort. HSH is dus zeker een aanrader met fijne vriendelijke mensen die eigenaar zijn van dit resort.
Patrick, Mireya hartelijk dank voor de mooie tijd bij jullie
8 November 2017 - Limburg, NL
Miranda van Dijk
Penthouse, geweldig uitzicht,fantastische porch met hangmat, lounge bank, open deuren alsof je gewoon buiten leeft. Wi-Fi mooie ruime slaapkamers. Cortom heerlijk genieten , alles wat een mens gelukkig maakt.
7 November 2017 - Waddinxveen, nl
Debby Eliazer
Heerlijk ruim penthouse op een top locatie! Wat een uitzicht! Zwembad was heerlijk. Prachtig natuurgebied voor de deur en dichtbij het gezellige Jan Thiel. Mambo met de auto goed bereikbaar. Zeker voor herhaling vatbaar.
4 November 2017 - Purmerend nl
Engelbert Laker
The place is great. We had some minor complaints that were taken care of immediately. For this reason I would recommend it. Patrick is a great host and open for suggestions. Having been in both the appartments and the penthouse I would highly recommens the Penthouse for its view.
3 November 2017 - nl Amsterdam
Gerard & Patricia
Great holiday again for the second time at Home Sweet Home. With 19 people from our diving club we had the four apartments and the penthouse all the way to our own place and everything was very well done, thanks Patrick and Jacco
2 November 2017 - nl duikclub Nakki

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 46 >>>
Doorzoek de berichten op:
Bericht : - Naam : - Alle :
Vul tekst in a.u.b. :