Guestbook | Gastenboek

Add a message : Home Sweet Home : Search
There are now 226 messages in our guestbook.
<<< 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 46 >>>
Viewing messages 66 to 70.
M Harbers
De Penthouse is zeker een plek waar we weer terug willen komen! Prachtig uitzicht over het Spaanse Water, de zee, Jan Thiel en direct gelegen aan het natuurgebied de Zoutpannen. Alles was zeer netjes en luxe. De bedden op de slaapkamers zijn erg goed; ruim en comfortabel. Het is een plek waar je echt tot rust komt en zeer kindvriendelijk.
7 May 2016 - Dalfsen
Marieke van Wijk
Een week verbleven we in het prachtige Penthouse van Home Sweet Home.Het is wat hoger op de heuvel gelegen en daardoor heeft het een briljant uitzicht op het Spaanse Water en de Jan Thiel baai.

Er zijn op curaÁao maar weinig accommodaties waar je zoveel waar voor je geld krijgt. Het Penthouse is van alle gemakken en luxe voorzien en is erg schoon. In de mooie, groene tuin ligt tevens een goed zwembad. De eigenaars zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en kennen alle plekjes op het eiland. En hoewel het er heerlijk rustig is, zijn de strandbars en restaurants toch maar tien minuutjes lopen. We waren er met z'n tweeŽn, maar volgend jaar hopen we terug te komen met onze dochter.
5 May 2016 - Valkenswaard
Peter & Wilma
Wij verbleven in het Penthouse van Home Sweet Home en hebben iedere dag genoten van het prachtige zicht. Weinig locaties beschikken over een 270 graden zicht over de zee, het Spaanse Water en de zoutpannen van Jan Thiel. Ook erg aangenaam was dat we de airco's vrijwel niet nodig hebben gehad doordat de wind ongehinderd door het huis heen waait.

Het strand, verschillende restaurants (onze favoriet was Zanzibar) en een uitgestrekt natuurgebied zijn op korte afstand van het resort gelegen. Iedere ochtend hebben wij een lekkere wandeling gemaakt door de zoutpannen.

Wat ons verder ook positief heeft verrast was de afwezigheid van muggen, vorig jaar verbleven we ook op Curacao en toen hadden we er echt veel meer last van.

@Patrick en Jacco: nog bedankt voor de persoonlijke benadering en wij komen zeker nog eens langs!
4 May 2016 - waddinxveen
Linda Ross and Austin Peckham |
We had the immense pleasure of visiting Curacao from April 3 to 17, 2016. We stayed in the Penthouse unit and were very happy with everything.

The unit features an automatic dishwasher and a washing machine which made the holiday living much easier. Patrick was a very responsive and attentive host during our stay. We enjoyed the resort and the ambience of living amongst other guests of varying nationalities. The view from the Penthouse is unparalleled with a 360 degree perspective of the surrounding landscape. Jan Thiel was an attractive area and nicely situated about 20 minutes outside Willemstad by car. We would definitely recommend "Home Sweet Home" to any of our friends and hope to return in the future.

If you are visiting Curacao, make sure to rent a car so that you can visit the many pristine beaches on the island.
3 May 2016 - Victoria, British Columbia - Canada
Ad Spee
Patrick en Jacco,

Wij 5 volwassenen hebben hier echt de tijd van ons leven gehad zoals elke keer dat we hier geweest zijn, zal even een klein stukje omschrijven aan gekomen na een lange vlucht stond onze huurauto klaar op hato koffers geladen gingen we weer onderweg naar het prachtige appartement, hier aangekomen stond een van de eigenaren ons op te wachten omdat wij daar geregeld komen wisten we al wat ons te wachten zou staan we werden zoals gewoonlijk hartelijk verwelkomt door onze gastheer welke ons al bekend was, even door het Penthouse heen om te checken of alles in order is is voor meer een gewoonte geworden dan een must ik persoonlijk loop met Patrick graag even die route met een gezellig praatje word al weer snel duidelijk dat alles tip top in orde is.

Het is een super geweldig mooi en schoon gebouw waar wij zelf in het penthouse verbleven met het grandioze uitzicht over het Spaanse water en de Tafelberg op de achtergrond was het heerlijk toeven.

De avonden die volgden werd gebarbecued of gewoon gekookt daar is namelijk alle ruimte voor en alle attributen welke nodig zijn om voor vijf personen te koken waren aanwezig s'avonds laat werd er op het zeer ruime balkon cq porch aan tafel met een drankje de dag door gesproken en plannen gemaakt voor de komende dag, daarna nog even wat zappen in ruimtelijke living met heerlijke lounge banken waarna je je zelf opfrist en gaat genieten van de heerlijke nachtrust op comfortabele bedden.

Na s'ochtens even gewandeld te hebben en dan even een duik in het zwembad welke 2x per week gecheckt en schoon gemaakt word hieromheen ligt een leuke klein op gezette tuin dez word ook zeer goed bij gehouden.

De ligging van dit complex is zeer gunstig te noemen dicht bij de stad en bij de recreatie mogelijkheden er zijn een aantal supermarkten in buurt en voor afhaal voedsel zijn er ook diverse mogelijkheden.

Al met al kom ik al meer dan twintig jaar op dit geweldige eiland en heb het nodige gezien en beleeft maar nadat ik HomeSweetHome had gevonden wil ik nergens anders meer verblijven kort omschreven je hebt hier alle vrijheid en zeker in het penthouse je eigen opgang geen geleuter aan een balie waar diverse gasten zeuren om niets als er dan een kleinigheid ontstaat word dit per direct opgelost dit heb ik aan de lijve ondervonden terwijl ik er thuis op moet wachten.

In de tijd dat wij er verbleven hebben we er geweldige tijden gehad en qua probleempjes weet ik niet eens meer wat het was maar het was opgelost voor ik het wist.

Hierom wil ik de gastheren even een flinke pluim geven voor dat ze vanaf aankomst tot aan het vertrek er 24/7 gereed voor stonden als er onverhoopt toch wat zou gebeuren.

Groeten Ad Spee
3 May 2016 - NL

<<< 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 46 >>>
You can search this guestbook by:
Message : - Name : - All :
Please type some text: