Guestbook | Gastenboek

Add a message : Home Sweet Home : Search
There are now 228 messages in our guestbook.
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 46 >>>
Viewing messages 16 to 20.
Miranda
Het is een ruim en schoon appartement met een prachtige ligging en vriendelijke eigenaren die je behulpzaam zijn. Het zwembad wordt elke dag schoongemaakt. Alles wat je nodig hebt is aanwezig!
Advies is om een auto te huren zodat je alle mooie plekken en vooral alle stranden kunt bezoeken.
In de directe omgeving de supermarkt AH en diverse restaurants.
1 April 2018 - Overasselt, Nederland
Stefan
Met drie vrienden hebben we genoten van de twee weken in appartement 3. Het uitzicht was prachtig en hebben er ook veel gebruik gemaakt van de bbq. Zeker een aanrader!
26 March 2018
Anoniem |
het leuke mini resort “Home Sweet Home” in een residentiele wijk van Jan Thiel. De 4 appartementen en de penthouse zijn rustig gelegen, vlak aan een natuurreservaat. Op een uur stappen, gerekend vanaf Home Sweet Home, kan je al een mooie wandeling maken langs de Jan Thiel Zoutpannen. Soms zie je er flamingo’s. We hadden appartement 3 op de linkerhoek van het bijgebouw. We hadden er even over getwijfeld of we toch die duurdere penthouse niet beter konden nemen, maar maakten met dit appartement voor ons de juiste keuze.Dit gelijkvloers appartement met een ruim houten terras grenst direct aan natuurgebied Jan Thiel. We konden alle dagen, met vrij zicht op de mooie natuur, genieten van de rust en de vele vogels die er leven. De grote ramen van het salon geven toegang tot het overdekt terras en kunnen volledig open. Dat maakt het appartement op die manier bijna dubbel zo groot. Elk appartement heeft ook zijn eigen wasmachine. Home Sweet Home ligt op een heuvel en heeft vanuit de penthouse een fantastisch zicht op het natuurgebied, het Spaanse Water en de Caracasbaai.Tegen de avond, na de zonsondergang die je kan bewonderen vanop het terras, zetten we de airco op de kamers aan. De deuren van onze slaapkamers hielden we tijdens de dag gesloten tegen de muggen. We hebben in de paasvakantie, toen wij er waren, zo goed als geen last gehad van muggen.

De eerste 2 dagen hoorde ik vanop ons terras een nogal vreemd geluid in het natuurreservaat. Het was alsof er één of ander hek openwaaide, maar dit bleek een duif te zijn. De 3de dag hoorde je het bijna niet meer en toen ik terug thuis was, miste ik het.Er zitten ook veel leguanen en zwermen kleine papegaaien die elke dag, op hetzelfde uur, op dezelfde tak samen komen. Als je een kom met suikerwater op de rand van de balustrade van het terras zet, komen er verschillende soorten vogels op af (en de duif). We kochten een fles van 3 liter suikerwater bij Aquarian Pet Store, een dierenwinkel op weg naar Willemstad en elke morgen goten we de kom half vol. ik heb mijn eigen travel blog: https://www.globetrotteravenue.com/ons-verblijf-op-curacao/
15 March 2018 - Belgie
C Penner
My husband and I stayed in apt.3 for 2 weeks. His sister joined us for 7 days. The apartment was spacious enough for us all, clean, and well supplied with the basics. We appreciated the Wi-Fi included but never used the tv or a/c. The large deck overlooking the nature preserve was lovely and very peaceful. Having the pool available was great when not located in a beachfront accommodation. The beach resort area was an easy 5 minute walk to amenities. A spa visit was amazing and we enjoyed a number of the restaurants in the area - great variety. The location was close enough to many different activities...ATV tour, great snorkelling, Willemstad, hike around the salt ponds. Recommend a car rental, road system is good and relatively easy to get places from HSH.
Easy transaction with owners - Patrick was very responsive to inquiries and prompt to arrive and show us around the place. I have already recommended HSH to friends at home.
6 March 2018 - Ottowa, Canada
Jaap en An |
We komen al voor het tiende jaar terug op deze plek. Het voelt voor ons altijd als thuiskomen. De kleinschaligheid en de verzorging van de twee eigenaren is helemaal top! Op verzoek stonden de eerste boodschappen al gereed in het appartement. Het is schoon en goed verzorgd. Het mooiste plekje van het eiland om te verblijven.
23 February 2018 - App 2

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 46 >>>
You can search this guestbook by:
Message : - Name : - All :
Please type some text: