Evelien & Patrick

+31 6 42 53 62 97

Home Sweet Home Groepsarrangement

pool-shot.jpg

Home Sweet Home Groepsarrangement

22 May, 2018

 

Voor een groepsaccommodatie op curacao is Home Sweet Home uitstekend geschikt.

Het mini-resort ‘Home Sweet Home Curacao’ is door zijn bijzondere ligging en de up to date nieuwe accommodatie met een luxe comfortabel Penthouse (max.6 personen, 220m2) en 4 prachtige, ruime comfortabele appartementen (max. 5 personen -110m2) geschikt voor een groep gasten tot maximaal 26 personen.
Overschrijding ervan met enkele kleine kinderen is bespreekbaar waarbij gratis kinderbedjes in principe beschikbaar zijn.

 

 

Na onze opening in zijn er verscheidene groepen u voorgegaan en ook dit jaar ontvangen wij weer uiteenlopende groepen welke ieder hun bijzondere reden hebben om gezamenlijk met familie, kennissen, vrienden of collega’s Home Sweet Home in het geheel of een gedeelte ervan te reserveren.

 

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Daar hoort uiteraard ook een mooie locatie bij, het is ook mogelijk om in de Penthouse te trouwen. Dit gebeurt in samenwerking met gespecialiseerde bureau’s.

 

Voor uw bruidstaart of andere lekkernijen kunt u terecht bij Zoet Curacao zij verzorgt alles op professionele wijze:

www.zoetcuracao.com

 

U kunt ook met de duikvereniging of duikclub bij ons terrecht, wij hebben goeie contacten met duikschool Curious to dive welke op loopafstand is, tevens kunt persoonlijk duikles krijgen bij ons in het zwembad zij zijn ook gespecialiseerd in het duiken met gehandicapten.

 

Wij adviseren u in ieder geval ruimschoots voor geplande datum informatie in te wisselen en tenminste een half jaar van tevoren te reserveren. Indien u realistische plannen heeft waaraan wij kunnen en willen voldoen kunt u middels een langere optie periode overeen te komen om het organiseren ervan te vergemakkelijken om daarna definitief te kunnen reserveren.

 

Voor het ter plaatse reserveren van aanvullende diensten en/of goederen weten wij u de weg te wijzen naar professionele derden.

 

Graag komen wij ook in contact met gasten welke belangstelling hebben voor jaarlijks op Curacao Events zoals o.m. het Carnaval op Curaçao, North Sea Curacao Jazz Festival, de Heineken Curacao Zeil Regatta, en de Amstel Curacao Gold Race.

 

Voor Groepen kunnen wij bij voldoende beschikbare accommodatie een aantrekkelijk maatwerk accommoderen tegen een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.

 

Voor uitgebreidere toelichting omtrent de appartementen en de Vakantiewoning verwijzen wij u kortheidshalve tot het Home Sweet Home Appartementen en het Penthouse gedeelte.