Blog

married_in_curacao.jpg

Home Sweet Home Bruiloft op Curacao

22 May, 2018

Home Sweet Home Trouwarrangement

 

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Daar hoort uiteraard ook een mooie locatie bij. Steeds meer stellen kiezen ervoor om op het romantische Curaçao in het huwelijk te treden, omringd door hun naaste familie en vrienden. Met swingende live-muziek op het strand, aan boord van een luxe zeiljacht of in de intieme omgeving van Home Sweet Home.

 

Voor uw bruidstaart of andere lekkernijen kunt u terecht bij Zoet Curacao zij verzorgt alles op professionele wijze:

www.zoetcuracao.com

 

Vooral als u vrienden of familie meeneemt naar Curaçao is Home Sweet Home een uitstekende optie. De vier comfortabele appartementen en het penthouse bieden plaats aan 26 gasten. Het is daarnaast uitermate geschikt voor kinderen, onder meer vanwege het kinderzwembadje en de veilige ligging. Het mini-resort is niet alleen geschikt voor het verblijf van uw gasten, het penthouse evenaard de bruidssuites van de 5-sterren hotels op het eiland. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Home Sweet Home resort zelf te trouwen, een en ander in samenwerking met gespecialiseerde bureau’s.

 

Groepskorting Mini-resort
Als u besluit om met een groep het mini-resort af te huren, kunnen wij u een aantrekkelijke groepskorting geven. Het bruidspaar slaapt de huwlijksnacht in ieder geval kosteloos op Home Sweet Home.

 

Schoonheidsalon: Beauty & Wellness:
In ons eigen professioneel uitgeruste schoonheidssalon kunt u zich heerlijk laten verwennen door onze schoonheidsspecialiste. Zij is in het bezit van alle Nederlandse erkende diploma`s.

 

Weddingplanners
Samen of juist met een groep familie en vrienden is er vanwege het heerlijke klimaat en de bijzondere locaties geen betere plek te bedenken voor een bruiloft dan Curaçao. Het strand, het prachtig heldere zeewater en de adembenemende baaien behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Maar ook bij een oud landhuis, een zeiljacht, een oud fort of zelfs op het omgetoverde Home Sweet Home mini resort kunnen jullie elkaar het Ja-woord geven!

Weddingplanners nemen alle papierwerk en procedures, zoals de aanvraag bij de burgerlijke stand, de formaliteiten, de locatie, het bruidsboeket, de muziek, de decoratie, het vervoer, de kapster maar ook jullie fotorapportage en nog veel meer andere zaken, helemaal over.

 

Neem gerust met ons contact op in geval van vragen en boekingen!

 

“Ban Kasa” Dream Weddings
Kaya Kashimiri 59, Curaçao
Tel: 00-5999-5282341
E-mail: info@bankasa.com
Website: www.bankasa.com

 

Curaçao in top drie ‘Meest romantische trouweiland’
Curaçao is hoog geëindigd in de Nationale huwelijks- en trouwreizen enquête van Bruid & Bruidegom Magazine. Het eiland kreeg de titel één van de ‘Meest Romantische eilanden’ om te trouwen en eindigde op een tweede plaats. De eerste plaats was voor de Malediven, de derde voor Hawaï. Het onderzoek werd gehouden onder 500 aanstaande bruidsparen. Op Curaçao kun je op vele manieren trouwen. Niet alleen op het strand, maar ook tussen de dolfijnen, op een zeiljacht in een historisch landhuis of geheel privé in het penthouse van “Home Sweet Home”. Alles over trouwen op Curaçao op www.bankasa.com

 

Wij verzorgen uw aanvraag bij de Burgerlijke Stand op Curaçao en alle formaliteiten die nodig zijn om in het huwelijk te kunnen treden. Wij geven u graag advies bij de keuze van een locatie voor de officiële trouwceremonie, champagnetoast, de bruidstaart, diner en eventueel ook bij de mogelijkheid van een kerkelijke inzegening van uw huwelijk... tot in de puntjes zal Home Sweet Home Mini Resort er een dag van maken om nimmer te vergeten.

 

Read More
 
pool-shot.jpg

Home Sweet Home Groepsarrangement

22 May, 2018

 

Voor een groepsaccommodatie op curacao is Home Sweet Home uitstekend geschikt.

Het mini-resort ‘Home Sweet Home Curacao’ is door zijn bijzondere ligging en de up to date nieuwe accommodatie met een luxe comfortabel Penthouse (max.6 personen, 220m2) en 4 prachtige, ruime comfortabele appartementen (max. 5 personen -110m2) geschikt voor een groep gasten tot maximaal 26 personen.
Overschrijding ervan met enkele kleine kinderen is bespreekbaar waarbij gratis kinderbedjes in principe beschikbaar zijn.

 

 

Na onze opening in zijn er verscheidene groepen u voorgegaan en ook dit jaar ontvangen wij weer uiteenlopende groepen welke ieder hun bijzondere reden hebben om gezamenlijk met familie, kennissen, vrienden of collega’s Home Sweet Home in het geheel of een gedeelte ervan te reserveren.

 

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Daar hoort uiteraard ook een mooie locatie bij, het is ook mogelijk om in de Penthouse te trouwen. Dit gebeurt in samenwerking met gespecialiseerde bureau’s.

 

Voor uw bruidstaart of andere lekkernijen kunt u terecht bij Zoet Curacao zij verzorgt alles op professionele wijze:

www.zoetcuracao.com

 

U kunt ook met de duikvereniging of duikclub bij ons terrecht, wij hebben goeie contacten met duikschool Curious to dive welke op loopafstand is, tevens kunt persoonlijk duikles krijgen bij ons in het zwembad zij zijn ook gespecialiseerd in het duiken met gehandicapten.

 

Wij adviseren u in ieder geval ruimschoots voor geplande datum informatie in te wisselen en tenminste een half jaar van tevoren te reserveren. Indien u realistische plannen heeft waaraan wij kunnen en willen voldoen kunt u middels een langere optie periode overeen te komen om het organiseren ervan te vergemakkelijken om daarna definitief te kunnen reserveren.

 

Voor het ter plaatse reserveren van aanvullende diensten en/of goederen weten wij u de weg te wijzen naar professionele derden.

 

Graag komen wij ook in contact met gasten welke belangstelling hebben voor jaarlijks op Curacao Events zoals o.m. het Carnaval op Curaçao, North Sea Curacao Jazz Festival, de Heineken Curacao Zeil Regatta, en de Amstel Curacao Gold Race.

 

Voor Groepen kunnen wij bij voldoende beschikbare accommodatie een aantrekkelijk maatwerk accommoderen tegen een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding.

 

Voor uitgebreidere toelichting omtrent de appartementen en de Vakantiewoning verwijzen wij u kortheidshalve tot het Home Sweet Home Appartementen en het Penthouse gedeelte.

 

Read More
 
blog2.jpg

Home Sweet Home enCuraçao

22 May, 2018

Geniet en beleef Curaçao

 

Mini-resort Home Sweet Home ligt op 25 minuten rijden van het vliegveld. Het resort ligt in een van de mooiste delen van Curaçao; Jan Thiel. Dit beschermde natuurgebied zorgt voor een oase van rust op het levendige Caribische eiland. Prachtige stranden en leuke restaurants zijn te voet bereikbaar. Door de passaatwind is het er eigenlijk altijd aangenaam: met 28°C is het niet te heet, maar altijd heerlijk zwoel.

 

 

Gewoon heerlijk tropisch dus.

 

Willemstad is de zeer kleurrijke hoofdstad van Curaçao. Met 140.000 inwoners is het een levendige stad. Cruiseschepen varen er af en aan. De Nederlandse, koloniale gebouwen zorgen voor een aparte sfeer. De felgekleurde huizen langs de gerestaureerde pontjesbrug tussen Punda en Otrabanda zorgen voor prachtige fotomomenten. Uit een zijstraatje klinkt salsamuziek. De terrassen liggen uitnodigend langs de waterkant. Het is er druk maar nooit hectisch. Het is Caribisch met een Nederlands sausje; een bijzondere mix.

Op Jan Thiel kunt u ook geniten van de vele lokale activiteiten, winkels en natuurlijk lokale gezellige restaurantjes in de buurt. Bezoek JanThielCuraçao.nl

 

Curacao

 

 

2nd column

Droom vakantie

Droom vakantie

Curacao
Curacao

Read More
 
blog1.jpg

Een bezoekje aan Banda'Bou (richting Westpunt)

21 May, 2018

Banda'Bou ligt ten westen van Julianadorp - Piscadera op Curaçao. In dit gebied bevinden zich diverse woonwijken van het eiland, zoals Tera Kora en Jan Kok.

Richting de zuidkust van het Banda Bou-gebied zijn veel mooie stranden te vinden, waaronder het tropische strand van Cas Abao. Verder vindt u tal van bezienswaardigheden op Curaçao. Bezoek de flamingo's op Jan Kok en het Curaçaose landhuis Cas Abou.

In het Banda'Bou-gebied ligt ook het gebied Westpunt aan de uiterste westkant van het eiland. Hier kunnen natuurliefhebbers genieten van het Christoffel Park National Park en het Shete Boka National Park. In deze parken vindt u genoeg te zien en te doen tijdens uw verblijf.

In het zuidwesten van Westpunt vindt u vele baaien en mooie, soms zelfs eenzame stranden, zoals Klein Knip en Grote Knip (Playa Kenepa). Hier kunt u zwemmen, snorkelen en natuurlijk duiken of gewoon een pauze nemen in het dagelijks leven.

Read More